Kiderült, hogy áll a OnePlus a hajlítható okostelefonokhoz

0

Az elmúlt időszakban felkapottá vált a hajlítható okostelefonok témaköre, persze ebben nem kevés szerepe volt a gyártóknak is. Az emberek mondjuk nincsenek elájulva ezektől a telefonoktól, elsősorban a veszedelmes áruk miatt. De mi a helyzet az olyan gyártókkal, amelyek híresek költséghatékony készülékeikről, mint mondjuk a OnePlus? Az alábbiakban kiderül, hogy az ázsiai gyártó miként áll a hajlítható mobilok kérdéséhez.

Ha le akarnánk egyszerűsíteni a válaszadást, akkor azt mondanánk: sehogy. Amikor a témáról kérdezték a vállalat vezérigazgatója, Liu Zhou azt nyilatkozta, hogy még nem találtak olyan hajlítható képernyőt, ami megfelelne a felhasználók számára. A OnePlus első embere úgy véli, a jelenlegi megoldások egyáltalán nem tudnak piaci rést teremteni, a mostani elvárásoknak teljesen megfelel a hagyományos kialakítású okostelefon.

Épp ezért a OnePlus telefonok következő generációjában nem lesz hajlítható kijelző, viszont a vállalat továbbra is elszántan harcolni fog a kijelző körüli keretekkel.

A OnePlus híres arról, hogy felsőkategóriás hardvert kínál az átlagember számára is megfizethető összegekért cserébe, így kimaradásuk a hajlítható mobilos őrületből módfelett sajnálatos. Szerencsére más hasonló üzletpolitikával rendelkező cégek, mint a Lenovo vagy az Xiaomi, készülnek flexibilis megjelenítővel rendelkező telefonnal, utóbbiról biztosan tudjuk, hogy nem lesz vészes az ára.

A képernyők gyártásával foglalkozó kínai BOE szószólói korábbi nyilatkozatai szerint a hajlítható okostelefonok ára szignifikánsan csökkenni fog az elkövetkezendő évek során. Ki tudja, addigra talán a OnePlus is beszáll egy saját készülékkel.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid