Íme a Redmi Note 8, ez lehet a Xiaomi következő slágermobilja

0

Pro verzió után a sima Redmi Note 8-ról is érkeztek friss infók, és egy hivatalos kép, így már pontosabb képet alkothatunk a Xiaomi új telefonjáról, ami minden bizonnyal legalább olyan sikeres lesz, mint az előd Redmi Note 7.

A Xiaomi hivatalos csatornákon keresztül erősítette meg, hogy a Redmi Note 8 nem MediaTek processzorral, hanem a Snapdragon 665-tel érkezik (akárcsak a Xiaomi Mi A3).

Ez azért érdekes, mert korábban azt lehetett hallani, hogy a Redmi Note 8 szériában debütál a MediaTek új Helio G90T chipje. Ez mondjuk igaz is, de ez a processzor a Redmi Note 8 Pro-ba kerül majd. A G90T egyébként határozottan erősebb a 665-nél, de Európában sokan nem szeretik a MediaTek lapkáit (nagyrészt teljesen alaptalanul), ezért választhatott a Xiaomi egy jobban hangzó megoldást.

Egy hivatalos képet is megosztott a vállalat a Redmi Note 8-ról, amelyen a Pro verzióhoz hasonlóan szintén 4 hátlapi kamera lesz, ám ezek nem középen, hanem hagyományos módon szélen helyezkednek el egymás alatt:

A főszenzor 48 MP-es, a többi kamera paramétere még nem ismert. A Pro verzióba pedig a Samsung 64 MP-es megoldása kerül, és ez így fog kinézni:

A bemutatóra valószínűleg már nem kell sokat várni, akár napokon belül megérkezhetnek az új készülékek, és minden bizonnyal brutál jó árcédulát kapnak, legalábbis Kínában.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid