Íme a Samsung Galaxy Note 10 és a Note 10+ fontosabb specifikációi

0

A Samsung két hét múlva bemutatja a Note 10 szériát, és ilyenkor már nagyjából tisztázódni szoktak a fontosabb jellemzők. Ezúttal is akad már bőven pletyka, ám van még néhány ellentmondás a hírek között.

A legújabb értesülések az egyik legmegbízhatóbb kiszivárogtatótól, @evleaks-től származnak, aki Twitteren fedett fel néhány érdekességet az új mobilokról. Az ismert tipster úgy tudja, hogy az alap Note 10 egy 6,3 colos, 60Hz-es AMOLED kijelzőt kap, és már a Snapdragon 855+ hajtja, vagyis nem csak az Exynos procis verziók kapnak friss hardvert (9820 helyett 9825). Az akkumulátor szerinte 3600 mAh-s lesz, és a korábbi pletykákkal ellentétben ez a modell is megkapja a 45W-os gyorstöltést (de a dobozban valószínűleg csak 25W-os töltő lesz). A fordított vezeték nélkül töltés sebessége pedig 15W-ra nőhet.

A Note 10+ ezzel szemben 6,8 colos kijelzővel és 4300 mAh-s akkumulátorral jöhet, és lesz benne microSD bővítési lehetőség, ami a kisebb verzióból talán kimarad. A nagyobb modell kap egy plusz 3D-s ToF kamerát is hátra, és mindkét készülék esetében lesz új S Pen, ami támogat majd különféle gesztusokat is.

Egy másik forrásból érkezett az alábbi táblázat, ami némelyik pontban kicsit ellentmond @evleaks értesüléseinek, de mivel ő nagyon ritkán téved, ezért csak érdekességképpen rakjuk ide ezt, nem biztos, hogy teljesen pontosak az adatok:

Ezek alapján a hátlapi tripla kamera marad 12+12+16 MP-es, vagyis a fő szenzor mellé ezúttal is kapunk majd egy telefotó, valamint egy ultraszéles látószögű egységet. A Note 10+ pedig egy negyedik, 3D-s ToF érzékelővel is rendelkezik majd.

Bár az árakról ezúttal nem esett szó, megbízható forrásból tudni, hogy a Galaxy Note 10 egy 999 eurós árcédulát kap, a Note 10+ pedig 1149 euróba kerül majd. Az újdonságokat augusztus 7-én mutatják be, és a forgalmazás 23-án kezdődhet.

Forrás: Slashleaks, evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid