Ingyen tölthető a Marvel Strike Force

0

Gondolom nem csak mi NapiDroid szerkesztők várjuk tűkön ülve a Bosszúállók következő részét, a Végtelen Háborút. Igazából lenne egy ötletünk, mivel lehetne elütni az időt a mozi bemutatójáig, ez pedig nem más, mint egy újabb mobilos Marvel játék számos régi kedvenccel. 

A játék teljesen ingyenesen tölthető Android, valamint iOS rendszert futtató eszközökre, bár azt hozzá kell tenni, hogy mikrotranzakciók azért akadnak az alkalmazáson belül. Alapvetően arról van szó, hogy egy csapatot kell alkotnunk hatvan különféle Marvel szuperhősből és szupergonoszból, és szembe kell szállnunk a világot leigázni óhajtó erőkkel. Olyan karaktereket vehetünk irányítás alá, mint Pókember, Doctor Strange, Groot, Loki, vagy Vasember, de természetesen ezzel messze nem merült ki az illusztris szereplők sora.

Maga a játék elég egyszerű és könnyen élvezhető: körökre osztott csatákban kell jobb belátásra bírni az ellent, akiket ha hűvösre tettünk, fejleszthetjük jelenlegi hőseinket, használhatjuk azok különleges képességeit és más hasonló nyalánkságok. Ahogy haladunk előre a játékmenetben úgy lesz hozzáférésünk egyre több karakterhez.

A játék letölthető a Play Áruházból.

Forrás: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid