Intel procival jöhet a Xiaomi MiPad 2!

0

A Xiaomi nyolc hüvelykes táblagépe egy klassz készülék lett, szerették a vásárlók, és mi is szinte csak jókat tapasztaltunk a teszt során. A tablet folytatása kameravégre került – legalábbis állítólag – Kínában, és megtudtunk egy pár fontos újdonságot is a MiPad 2-ről.

MiPad 2

MiPad 2

A képek és a külső magukért beszélnek, kár is őket lamentálni, a méret és a felbontás úgy tűnik marad: 7.9 hüvelykes képátló, 4:3-as képarány, 2048×1536-as felbontás. Az igazán érdekes inkább az, hogy a kínai gyártó Intel processzorral akarja szerelni az új készüléket, mégpedig egy 1.8 GHz-es variánssal (valószínűleg egy alacsony fogyasztású Intel Atom chipsetről van szó, nagy eséllyel a Bay Trail szériából), és ehhez kerülne 2 GB RAM, valamint 16 GB belső tárhely. Amit még tudni vélünk, hogy Android 4.4 KitKat fut majd a tableten, természetesen a Xiaomi saját felhasználói felületével, a MIUI-val. Azt még nem tudni, hogy mikor lesz elérhető maga a készülék, de ha ezek az információk és a képek valósak, akkor nem kell már sokat várni a debütálásra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid