IP68-as védettséget kaphat a Samsung Galaxy A7 (2017)

0

Lassan közeledik a december, és így a Samsung Galaxy A széria következő generációjának a bemutatója sincs már messze. Egyre több pletykát és szivárogtatást lehet hallani mindhárom tagról, a legfrissebb hír pedig az új generáció legnagyobb darabjáról, a Galaxy A7 (2017)-ről szól.

Mosolyt csal az ember arcára az a most feltűnt információ, miszerint vízálló lesz a Samsung Galaxy A7 (2017), egész pontosan IP68-as tanúsítvánnyal fog rendelkezni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy fél órát kell kibírnia a készüléknek másfél méter mély vízben.

galaxy-a7-2017-specs

Persze a mobil többi tulajdonsága is igen jól cseng, ugyanis egy 5,68 colos Full HD Super AMOLED kijelzőn keresztül jelennek majd meg a tartalmak, a legnagyobb valószínűséggel 6.0.1-s (talán 7.0-s) Android rendszerrel, amelyet az Exynos 7870 kódjelű SoC hajt meg 3 GB LPDDR4 RAM és microSD kártyával bővíthető 32 vagy 64 GB ROM társaságában.

Másik különlegessége lehet a mobilnak a 16 megapixeles előlapi kamera, a hátlapi pedig ugyanezzel a felbontással jön, optikai képstabilizátorral kiegészítve. Az A7 (2017) külsejét tekintve nem érkeztek még információk, de hasonló lehet a Galaxy A5 (2017) dizájnjához, és úgy tűnik, hogy az elődnél vastagabb lesz (7,8 mm-es). Hogy kibírja a nap végéig a szeretett telefonunk, 3600 mAh kapacitású akkumulátort terveztek bele a Samsung mérnökei.

Samsung Galaxy A5 2017 renderkép

Samsung Galaxy A5 2017 renderkép

Az áráról nem tudtunk meg semmi információt, de nagy eséllyel a Honor 8 árszintjén lesz elérhető a megjelenéskor.

A cikk a Sammobile információin alapul.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Koncsos Martin

Villamosmérnök hallgató, évek óta androidkedvelő, a szerkesztőség egyik új tagja. :)

NapiDroid