iPad Pro kihívóval készül a Samsung

0

Tetszik vagy sem, a Samsung neve megkerülhetetlen, ha felsőkategóriás tabletekről van szó, és az Android rendszert futtató eszközök között keresgélünk. Bár mostanában inkább a középkategóriában volt aktív a tech gigász táblagép részlege, friss infók alapján úgy tudjuk, idén nem is csak egy, hanem kapásból két utódja lehet a tavaly leleplezett Samsung Galaxy Tab S6-nak. Az egyik egy 12 hüvelyknél nagyobb masina lesz, ami – legalábbis méreténél fogva mindenképpen – méltó kihívója lehet a 12,9 colos Apple iPad Prónak. 

Az új modellek a friss pletykák szerint 11 és 12,4 colos képernyővel kerülhetnek piacra a nyári debütálás után, a nevük pedig állítólag Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7 Plus lesz. Augusztus, vagy esetleg július lehet a leleplezés hónapja, de egyelőre ezt még a szivárogtatók sem tudják pontosan. Nem meglepő módon a tableteket be lehet majd szerezni LTE, és Wi-Fi Only változatban, ám a méretes, 12,4 colos Plus variáns a szóbeszéd szerint kapni fog egy 5G hálózatokat is támogató kiszerelést.

Jó hír, hogy a legütősebb modell, vagyis az 5G-s Tab S7 Plus is megjelenik Európában. A Samsung táblagépeinek lesz még egy további fontos vonása, mégpedig az, hogy az összes verzió támogatni fogja az S Pent, ami minden bizonnyal jár is majd a készülékek mellé.

Egyelőre nem tudni, mennyiért lesznek kaphatóak a Samsung Galaxy Tab S7 modellek, de valószínűleg elég borsos árcédulát fognak kapni. Ha viszont valamivel kevesebbe kerülnek majd, mint az Apple táblagépek, akkor kiváló konkurensei lehetnek azoknak, egyúttal új életet lehelve a prémium Android tabletek hibernációban tengődő szegmensébe.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid