iPhone 6 hasonmással próbálkozik a ZTE

0

Komolyan, most már én sajnálom Sir Jonathan Ive-t, szegénynek nincs egy percnyi nyugta sem, hiszen a formaterveit fél Kína nyúlja. Cikkem főszereplője, a ZTE Blade S6 is elég erősen hajaz az Apple iPhone-jának hatodik generációjára – legalábbis a frissen kiszivárgott képek tanúsága szerint.

A szóban forgó mobil még decemberben futotta le kötelező köreit a TENAA hivatalánál, akkor még ZTE Q7 néven, írtunk is róla. Most végre valódi képeken láthatjuk a kínai gyártó újdonságát, aki pedig a specifikációkra kíváncsi, bátran kattintson korábbi cikkünkre.

ZTE Blade S6

Azt még nem tudni, hogy milyen áron fog menni a ZTE Blade S6, de két dolog szinte teljesen bizonyos: először Kínában lesz kapható, és biztosan olcsóbb lesz, mint a cupertinoi cég üdvöskéje.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid