Középkategóriás phablet érkezik a ZTE-től!

0

Egy egyelőre még hivatalosan fel nem fedett okostelefon, a ZTE Q7 nemrég átment a kínai telekommunikációs hivatal, a TENAA szűrőjén, ahol azt döntik el, mi kerülhet piacra a Népköztársaság határain belül. A nagyméretű kijelzővel szerelt mobilnak középkategóriás specifikációi, és erőteljesen iPhone 6-ra hajazó dizájnja van.

A ZTE Q7 egy 5.5 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel bír, a belsejében pedig egy 1.5 GHz-re skálázott nyolcmagos MediaTek processzor ketyeg. A RAM mennyisége 2 GB, a belső tárhely mérete pedig 16 GB, ami szerencsére tovább bővíthető microSD kártyával. A hátlapon található ikervillanóval megtámogatott kamera 8 megapixeles képeket tud lőni, operációs rendszer gyanánt pedig Android 4.4.4 KitKat-et kapunk. A külső teljesen az iPhone 6 Plus formatervét tükrözi, 157×78×7.9 mm-es dimenziói mellé 160 grammos tömeg jár. Árakról még nem tudni semmit, ám az bizonyos, hogy elsőnek a kínai üzletek polcaira kerül az újdonság.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid