Olcsó 8 magos, 64 bites phablet a Huaweitől!

0

Korábban már hírt adtunk a Huawei legújabb, nyolcmagos, középkategóriába szánt chipsetjéről, a Kirin 620-asról. Úgy látszik, végre megvan az első mobil is, amibe ez a processzor kerül, név szerint a Honor 4X, ami hivatalosan még nem került bejelentésre, de a jelek szerint ennek ellenére mégis előrendelhető. 

A készülék lelkét jelentő processzorról már meséltünk: 64 bites architektúrával, nyolc maggal, LTE támogatással, és Mali 450 grafikus gyorsítóval rendelkezik. A mobil további tulajdonságai a következők: 5.5 hüvelykes HD felbontású kijelző, 13 megapixeles hátlapi, 5 megapixeles előlapi kamera. Két változatban is elérhető lesz majd, az egyik 1 GB, a másik 2 GB RAM-ot kap, de mindkét verziót egy 3000 mAh-s telep látja el energiával. Ami az árakat illeti: az 1 GB-os modell 129 dollárba, míg a 2 GB-os variáns 161 dollárba fog kerülni.

A december 16-án tartandó Huawei rendezvényen nem csak a Honor 4X LTE, hanem a kétkamerás Honor 6 Plus is bemutatásra kerül majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid