iPhone hasonmás a Lenovo-tól

0

Bizony előfordul, hogy egy-egy rangosabb, vagy jobban sikerült mobilnak hasonmása készül. Ebben a tevékenységben a kínai gyártók abszolút élen járnak: láttunk már Huawei telefont HTC-s kinézettel, vagy ott volt a Xiaomi MiPad, ami nem is kicsit az Apple Ipad Mini-jéhez hasonlított. Ismét az almás gyártó dizájnját emelték át egy Androidos készülékre, a tettes pedig ezúttal a Lenovo, aki az iPhone 6 külsejét “kölcsönözte” legújabb középkategóriás, kizárólag Kínában forgalomba kerülő mobiljához.

Lenovo Sisley S90

Számtalanszor volt már szerencsénk iPhone utánzatokat látni, de ezúttal egy hatalmas és népszerű gyártó műhelyéből került elő egy ilyen modell. Az S90 “Sisley” első blikkre egyébként nem egy rossz készülék: 5 hüvelykes 720p-s felbontású Super AMOLED kijelzővel, négymagos Qualcomm processzorral, 1GB RAM-mal és 2300 mAh-s akksival bír. A 13 megapixeles hátlapi kamerája, a 6.9 mm-es karcsúsága,  valamint Sir Jony Ive pazar dizájnja pedig csak hab a tortán. A telefonon 4.4.4-es KitKat lesz installálva, és az árral sem szaladtak el Lenovo-nál: cirka 330 dollárért lehet majd lehet majd hozzájutni az S90-eshez, igaz egyelőre sajnos csak Kínában.

Lenovo-S90-2-710x227

Persze a szakma és az Apple rajongók biztosan egyként hördülnek fel –  egyébként jogosan – egy ilyen egyértelmű nyúlás láttán, és biztosan sokak felteszik majd magukban a kérdést: egy ilyen nagy brand, mint a Lenovo vajon tényleg rá van szorulva arra, hogy mások dizájnját ilyen nyilvánvalóan ellopja?

lenovoi2

Nem szándékozom állást foglalni a kérdésben – túlságosan elfogult vagyok a Lenovo termékeivel kapcsolatban – de előttetek a lehetőség, hogy leírjátok véleményetek az S90-ről kommentben! Nektek hogy tetszik?

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid