Iskolakezdési akciók a Geekmaxi oldalán – Elektromos járművek és más hasznos kütyük EU raktárról

0

Akik suliba járnak, valószínűleg már érzik a közelgő iskolakezdés sötét árnyékának jeges leheletét, de mielőtt mindenki ruháját szaggatva siratná a nyarat, emlékeztetünk bennetek, ennek az időszaknak is megvannak a jó oldalai. Például a Geekmaxi ilyenkor óriási kiárusítást tart, egy csomó mindent olcsóbban adnak. A mostani akciókban a főszerepet az elektromos járművek kapták, amelyekből ha most beszerzünk egyet, legalább nem kell a krákogó polgártársakkal együtt zötykölődni a buszon, míg a suliba beérünk.

A Geekmaxi iskolakezdési akciójában nem csak a rollerek és az egyéb elektromos járművek kaptak fontos szerepet, a felhozatalban akadnak háztartási eszközök, robotporszívók, 3D nyomtatók, és egyéb műszaki cuccok is. Amennyiben használjuk a 4NgHau9D kupont akkor további 2 százalékos kedvezményt lehet érvényesíteni a rendelésnél. Az összes akciós cuccot az alábbi linken találod:

Nézzetek szét, hátha lesz valami, ami megkönnyíti az eljövendő tanulásban és kemény munkában gazdag hónapokat! Fontos: a Geekmaxi oldalán minden terméket európai raktárról küldenek, így gyorsan megkapod őket, és vámolás sem lesz.

Elektromos rollerek. Ezekkel az eszközökkel gyorsan, környezettudatosan, modern és elegáns módon lehet eljutni egyik pontból a másikba, miközben még a pénztárca is kímélve van. Nagyvároson belül cirkálni, két egymáshoz közeli település között ingázni talán nem is kell náluk jobb jármű. A Geekmaxi jóvoltából az alábbi Kugoo modellek most kedvezményes áron kaphatóak, a megfelelő kupon felhasználását követően.

Még egyszer az iskolakezdési vásár linkje:

Fontos: a Geekmaxi oldalán minden terméket európai raktárról küldenek, így gyorsan megkapod őket, és vámolás sem lesz.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid