Nagy frissítés érkezett a Samsung Galaxy S20 mobilokra

0

A Samsung kiadta a legújabb One UI felületet a Galaxy S20 széria készülékeire, számos régióban már tölthető is az új szoftver OTA-n keresztül.

A One UI 2.5 a Galaxy Note 20 mobilokkal mutatkozott be augusztus elején, és a napokban meg is jelentek világszerte a készülékek. A Samsung pedig szerencsére nem váratta sokat a Galaxy S20 tulajokat, szinte azonnal elérhetővé tette az új rendszert számukra is.

A friss szoftver megérkezett az 5G-s Galaxy S20-ra, a Galaxy S20+-ra és a Galaxy S20 Ultrára is, ráadásul a beszámolók szerint Magyarországon is frissült már jó néhány készülék. Az LTE verziók kicsit később kerülnek sorra, de valószínűleg ezeknél sem kell már sokat várni.

A Galaxy S20 telefonokra kiadott új One UI 2.5 felület gyakorlatilag tartalmazza a Note 20 telefonok minden szoftveres újítását, többek között a vezeték nélküli DeX módot és a Pro videó módot.

Amennyiben a te telefonod még nem jelzett, ellenőrizd a beállításoknál a frissítési lehetőséget, ha pedig itt sem látsz semmit, akkor várj türelemmel, akár hetekbe is telhet, mire mindenkihez eljut az új szoftver.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid