Ismeretlen Samsung mobilt teszteltek

0

Egy rejtélyes készülék bukkant fel a GFXBench nevű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, ami az SM-G5510 modellszámot viseli. Mivel nemrég feltűntek a Samsung Galaxy On5, illetve On7 2016-os változatai, lehetséges, hogy ez az egyelőre ismeretlen okostelefon is ezt a szériát fogja erősíteni. 

A titokzatos idegen persze közel sem olyan titokzatos, hiszen a teszt futtatásának velejárójaként dokumentálásra kerültek a főbb jellemzői. A készüléknek lesz egy másik kiszerelése is vélhetően, ugyanis egy SM-G5520 elnevezésű okostelefon nemrég Wi-Fi tanúsítványt kapott.

samsung-sm-g5510

Ami a GFXBench oldalán feltűnt mobilt illeti, az SM-G5510 egy 4.8 colos HD felbontású kijelzőt állít csatarendbe egy Qualcomm Snapdragon 425 lapkával, amelyben 1.4 GHz-en ketyeg a négymagos processzor. A grafikai számításokat egy Adreno 308 végzi, míg a multitaszking felett 2 GB RAM bábáskodik. A belső tárhely kapacitása 16 GB, bővítési opcióról egyelőre nem tudni.

A kamerák frontján egy 5 megapixeles előlapi, illetve egy 12 megapixeles hátlapi érzékelő fogad minket, utóbbi LED villanóval és autófókusszal is meg lesz támogatva többek között. A mobilon a tesztelés percei alatt Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futott.

Az imént említett SM-G5520-ról jelenleg semmit nem tudni, de nyilván nem lesz túl messze a fentebb taglalt SM-G5510-től. A középkategóriás specifikációk alapján egyik készülék sem lesz eget rengetően drága.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid