Ismét felbukkant a duál kamerás Samsung Galaxy J7 (2017)

0

A Samsung Galaxy J7 idei kiadása előző hónapban vált hivatalossá, és bizonyos piacokon már kapható is. Bár a készülék egyetlen 13 megapixeles elsődleges képrögzítő apparátussal rendelkezik, bizonyos szóbeszédek szerint a telefonnak készül egy olyan, Kínába szánt verziója, amelynek duál hátlapi kamerái lesznek. A szóban forgó okostelefon ismét feltűnt, mégpedig valódi fényképeken.

Volt már korábban néhány megszellőztetett értesülés, illetve fotók, amelyek elsősorban a készülék hátlapi kameráira helyezték a hangsúlyt. A most napvilágra került fényképek nagyjából összhangban állnak az eddig látottakkal.

Korábbi képek:

Egyelőre túl sok részletet nem tudni, így jelenleg fogalmunk sincs, hogy milyen egyéb változások lesznek a telefon kínai variánsát illetően. Arról sem derült ki semmi, hogy mennyiért lesz kapható a mobil, illetve mely piacokon lesz beszerezhető Kínán kívül, ha egyáltalán kapható lesz máshol.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid