Nomu S30 – Strapatelefon erős belsővel

1

Sokan keresnek strapamobilt, de utánanézés után elkeserednek, mert ezek általában jóval magasabb áron, és gyengébb belsővel kaphatóak csak. Bemutatjuk a Nomu S30-at, melynél nem kell kompromisszumot kötnünk, és tudásához képest az ára is kedvező.

A Nomus S30 egy 5.5 colos Full HD kijelzővel rendelkező telefon, melynél különös figyelmet fordítottak a külső behatások elleni védelemre. A telefon ütésálló, és IP68-as védelmet is kapott, azaz por- és vízálló is, a gyártó szerint akár 2 óráig is kibírja 5 méteres vízben. Ha valaki víz alatt szeretne fényképezni, annak jó hír, hogy hátul 13 megapixeles kamerát kapunk, még a szelfikért egy elülső 5 megapixeles egység felel.

A kemény külső barátságosabb belsőt takar. Erős középkategóriás hardverrel szerelték a mobilt, ami Android 6.0-t futtat. A Mediatek MTK6755-ös, 8 magos, 64 bites chipsetjére esett a választás, melyet 4 GB memóriával támogattak meg. Hogy legyen hely a kedvenc sorozatunknak, zenéinknek, arról pedig a 64 GB belső tárhely gondoskodik, amit tovább bővíthetünk memóriakártyával.

Mit érne mindez, ha nem lenne egy komoly akkumulátor a tudás mögött. A gyártó képes volt egy 5000 mAh-s telepet beépíteni a masszív házba, mely akár 720 órás készenléti időre is elég.

A Nomu S30 nagyon kedvező áron vásárolható meg. Kínából rendelve általában sokat kell még ráfizetni (áfa, vám), a Tomtop weboldalán viszont most elérhető EU raktárról is a mobil, átszámolva durván 70 ezer forintért, és ez már a szállítást is tartalmazza.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid