Ismét feltűnt a Samsung Galaxy Tab S4

0

A Samsung Galaxy Tab S4 egy újabb lépést tett a hivatalossá válás felé, ezúttal tanúsítványt kapott a WiFi Alliance hivatalától. A készülék hardveres jellemzőiről túl sokat nem tudtunk meg az eljárás során keletkezett dokumentumokból, ugyanakkor felfoghatjuk ezeket afféle életjelnek a tablet felől. Aki tehát idén szeretne magának egy felsőkategóriás Samsung táblagépet vásárolni, annak talán érdemes még várnia a Tab S4-re.

A tanusítványi eljárás papírozásából csupán a tablet modellszáma derül ki, ez jelen esetben SM-T835, illetve megtudhatjuk a készülék által futtatott operációs rendszert, ami Android Oreo lesz. A jelentések szerint a firmware fejlesztés már megindult a Wi-Fi és az LTE modellek esetében is, a következő build számokkal: T830XXU0ARDA és T835XXU0ARDA. Az elérhetőséggel kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, de egy nyári bemutató nagyon valószínűnek tűnik.

Szerencsére azért nem teljesen vakon repülünk, ha a Samsung Galaxy Tab S4 specifikációiról van szó, a korábbi pletykák alapján már van némi képünk arról, mire számíthatunk a prémium táblagép kapcsán. Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet, 10.5 colos, 2560×1600 pixeles kijelző 16:10 képaránnyal – viszlát Apple majmolás? – 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely jellemzi majd az újdonságot. A készülék hátlapján egy 12 megapixeles, míg a frontoldalon egy 8 megapixeles kamera lesz majd található.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid