Ismét lesz Oppo zászlóshajó a globális piacokon

0

Az Oppo nemrég tartott egy konferenciát Londonban, ahol bejelentették, hogy 2024 végéig 50 millió felhasználóhoz szeretnék eljuttatni generatív mesterséges intelligencia megoldásaikat. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a Find X széria csúcskategóriás készülékei visszatérnek a nemzetközi piacra, és hamarosan a Reno 12 modellek is megjelennek a kínai határokon kívül.

Az Oppo Reno 12 készülékeket nemrég mutatták be Kínában, de globális megjelenésről nincsenek konkrét információink, ezen a bejelentésen kívül. Nem tudjuk, hogy ugyanazokat a modelleket hozzák-e a népköztársaság határain túlra, vagy eszközölnek bizonyos változtatásokat a hardverben.

Az Oppo Find X7 Ultra már januárban bemutatkozott az ázsiai országban, de ez akkor megmarad a kínaiaknak, hiszen nekünk, a nemzetközi vásárlóközönségnek a következő modellt ígérték a gyártó szóvivői. Ugyanakkor nemrég elkezdtek szivárogni az értesülések az Oppo Find X8 kapcsán, amely 6000 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve, az Ultra modellről pedig napvilágra került néhány információ a kamerákkal kapcsolatban.

Az értesüléseket a rangos szivárogtató, Digital Chat Station tette közzé, aki szerint az Oppo Find X8 Ultra négy darab 50 megapixeles kamerával érkezik, akárcsak elődje, a Find X7 Ultra. A különbség annyi, hogy két kamera periszkópos telefotó konstrukció lesz. Bár a pontos szenzorokról egyelőre nincs információ, annyi biztos, hogy a Find X7 Ultra 50 megapixeles, 6x optikai zoommal rendelkező Sony IMX858 szenzorját már nem alkalmazzák az új modell gyártásakor.

A bennfentes azt állítja, hogy az Oppo Find X8 Ultra rá fog licitálni a jelenlegi modell 200 megapixeles periszkópos telefotó kamerájára. Ezzel kapcsolatban konkrétumokkal nem szolgál. Visszatérve magára az Oppo-ra. A gyártó a mesterséges intelligencia területén komoly előrelépéseket tervez, ezzel is erősítve pozícióját a nemzetközi piacon. A vállalat várhatóan a következő hónapokban további részleteket közöl a globális terjeszkedésről és az új technológiai fejlesztésekről, és reményeink szerint eláraszt majd bennünket jobbnál jobb készülékekkel a közép- és persze a csúcskategóriában egyaránt.

Forrás: GSMArena és GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid