Június 13-án érkezik a Honor első flip mobilja, a Magic V Flip

0

Tavaly nyáron még azt nyilatkozták a Honor szóvivői, hogy csak akkor rukkolnak elő flip kialakítású, hajlítható kijelzős okostelefonnal, ha valóban különleges lesz az általuk létrehozott készülék. Úgy látszik, hogy sikerült megalkotni azt a telefont, ami megfelel ennek a szigorú követelménynek, mert június 13-án érkezik a gyártó első flip kialakítású mobilja, a Magic V Flip.

Valószínűleg már akkor dolgoztak a készüléken, amikor ez a nyilatkozat elhangzott, és a munka gyümölcse végre beért, ugyanis június 13-án, helyi idő szerint 7:30-kor, a sanghaji Technology Fashion Show keretén belül leleplezik a Honor Magic V Flipet.

A gyártó, hogy a várakozást a végletekig fokozza, megosztott néhány képet az újdonságról, és megerősítette néhány jellemzőjét. Mint látható, az okostelefon három színben kerül majd forgalomba, az érdeklődők fehér, rózsaszín és fekete árnyalatú változatok közül választhatnak.

A Honor Magic V Flip a szóbeszédek szerint 4 hüvelyknél is nagyobb külső megjelenítővel, illetve két elsődleges kamerával lesz felszerelve. Az okostelefon egyik érdekessége, hogy a vaku a mobil alsó felére kerül, vagyis nem a képrögzítő egységek mellett foglal helyet. A Honor hivatalos kínai weboldalának tanúsága szerint a Magic V Flip 12/256 GB-os, 12/512 GB-os és 12 GB/1 TB-os kiszerelésekben lesz kapható, előrendelni ugyan még nem lehet, de már le lehet foglalni.

A kínai 3C hivatalának köszönhetően tudjuk, hogy az okostelefon támogatni fogja a 66 wattos gyorstöltést, korábbi tanúsítványok pedig lebuktatták, hogy egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor kerül majd a belsejébe. Mindezeken kívül még annyi derült ki, hogy a mobil hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera lesz. A többi részletet pedig vélhetően le fogják leplezni június 13-án, és reméljük, szót ejtenek majd nemzetközi forgalmazásról is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid