Európában is megjelenhet a Redmi Note 12 Turbo

0

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Redmi Note 12 széria egy újabb taggal gyarapodhat valamikor a jövőben. Már egy ideje suttognak erről a bizonyos készülékről, ami a szivárogtató szerint a Redmi Note 12 Turbo névre hallgathat. A készülék ismét feltűnt a színen, és állítólag az sem lehetetlen, hogy a nemzetközi piacon is megjelenik a kínai debütálás után.

Olyan túl sokat egyelőre nem tudni a készülék kapcsán, de a hírek szerint lesz néhány figyelemre méltó jellemzője. Az egyik ilyen a megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, ilyesmi még nincs a Redmi Note 12 sorozatba tartozó okostelefonokon. Egyébiránt az a bizonyos képernyő hasonló lesz ahhoz, ami a többi Note 12 készüléken van, vagyis egy 6,67 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED panel kerül a telefon előlapjára.

A másik érdekesség a készülékkel kapcsolatban az, hogy a belsejében Snapdragon 7 Gen 2 lapkakészlet végezheti a számításokat. Ez is egy olyan jellemvonás, ami újdonság lesz a sorozaton belül.

A szivárogtatás többi része megerősíti a már hallottakat: 50 megapixeles elsődleges képrögzítő egység, 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul, illetve valamilyen plusz érzékelő, amire a hírek szivárogtatója csak mint “haszontalan” hivatkozik. :) Nagy valószínűséggel ez egy 2 megapixeles makró egység lesz, talán éppen ugyanaz a szenzor, ami a Redmi Note 12 Pro hátoldalán helyet foglal.

Az értesülések szerint a Redmi Note 12 Turbo burkolata alatt egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor kap helyet, ami egy kicsit méretesebb, mint a Note 12 készülékek 5000 mAh-s telepe. Az aksi állítólag támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést.

Egyes specifikációk tehát, mint a telefon belsejében zakatoló Snapdragon 7 Gen 2 chipset, megerősítésre kerültek, de hallhattunk új infókat is, mint a kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasó. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor mutatják be a készüléket, de ha újra és újra hallunk róla, az azt jelentheti, hogy erre hamarosan sor kerül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid