Különleges, 21 megapixeles szelfikamerával ellátott mobil érkezett

0

Szelfibajnok – ez volt az első szó ami az eszembe jutott, mikor megláttam ezen írás főszereplőjét, a Meitu V4-et. A készülék szeptemberben ment keresztül a kínai telekommunikációs hivatal szűrőjén, és most végre felfedték a nagyközönség előtt. 21 megapixeles frontoldali kamerájával nem csak elképesztően jó önfotókat lehet készíteni, de a videóhívások színvonala is jócskán megnő – állítja a kínai gyártó. 

Meitu-V4 (1)

Ki nem mondott kérdésetekre máris itt a válasz: a hátlapon található kameraapparátus is 21 megapixeles felbontással rögzíti a fotókat, ami mindenképp kecsegtetően hangzik. Nyilván ilyen kellemes fényképezési képességek mellé már illik jó hardveres komponenseket a telefon belsejébe helyezni, és azt hiszem ilyen téren sem érheti panasz a ház elejét. A készülék 5 hüvelykes AMOLED kijelzőjén Full HD felbontásban terpeszkednek a pixelek, a rengeteg képpont mozgatásáról pedig egy MediaTek MT6795 chipset gondoskodik, vagyis jobban mondva egy PowerVR G6200-as grafikus gyorsító, ami a lapka része. A 8 magos, 64 bites processzor mellé 3 GB RAM-ot is kapunk. Háttértár gyanánt 64 GB-ot használhatunk, ami egy elég nagyvonalú ajánlat. A telefonon gyárilag Android 5.1 Lollipop fut, mégpedig a vállalat saját fejlesztésű, MeiOS 2.5-ös felülete mögé rejtve.

Meitu-V4 (2)

A Meitu V4 csuklóból kezeli az 4G LTE hálózatokat, és fehér, valamint rózsaszín színekben lesz majd kapható, 548 dolláros áron.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid