Itt a 24 karátos arannyal bevont Huawei P9

0

Van egy kis felesleges kidobni való pénzed, de még nem tudod mit kezdj vele? Ne agyalj tovább, neked egy méregdrága, aranyozott Huawei P9-re van szükséged! Persze ha inkább a platinára gerjedsz, az sem gond, minden megoldható…

Hála a Goldgenie csapatának nem mindennapi külső borításokkal is megvásárolható a kínai Huawei idei csúcsmodellje. A választási lehetőségek a következők: 24 karátos arany, rózsaarany és platina.

p9 gold

Az ár 1500 fontról indul, ami kb. 600 ezer forint körüli összegre jön ki, ám a különböző bevonatok között biztosan lesz valamilyen árképzésbeli különbség. A Goldgenie-nél sem ma kezdték, ha egy ilyen mobilra fáj valakinek a foga, előlegként le kell szurkolnia a vételár felét. Természetesen ebben a csekélyke összegben benne foglaltatik maga a készülék is.

p9 gold 2

A Huawei P9 egy 5.2 colos Full HD kijelzőből, a belül ketyegő Kirin 955 lapkából, illetve a hátlapon található Leica márkájú 12 megapixeles duál kamerából áll, ezek persze csak a fontosabb jellemzők, itt találod a további részleteket.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid