Itt a Bluboo S1 keret nélküli kijelzővel és Android 7.0-val

0

Újabb kínai mobil érkezett szinte káva nélküli kijelzővel, név szerint a Bluboo S1, ami egy hétig nagy kedvezménnyel rendelhető elő.

A Bluboo S1 eredeti ára 210 dollár, ám a gyártó által szervezett előrendelési akcióban július 10-től 17-ig nettó 160 dollárért lehet hozzájutni a Gearbest weboldalán. Nézzük mit kapunk ezért az összegért!

A készülék egy 5.5 colos, Full HD felbontású kijelzővel bír, aminek csak alul van vastagabb kerete, a többi oldalon minimális a káva. Ennek köszönhetően a gyártó szerint durván 90%-os a megjelenítő/előlap arány.

A meghajtásról a 8 magos Helio P25 gondoskodik 4 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely mellett, a rendszer pedig már Android 7.0-ra épül. A hátlapon 13 megapixeles duál kamerát találunk, az előlapra pedig egy 5 megapixeles egység került. Az aksi 3500 mAh-s, USB-C-n keresztül tölthető, és jó hír hogy van 4G támogatás is B20-szal.

Több akció is fut párhuzamosan a készülékre. Egyrészt július 10-től 17-ig 210 dollár helyett 160 dollárért lehet előrendelni, ráadásul napi 10 darabot féláron, azaz 80 dollárért adnak.

Ezen kívül járnak fix ajándékok a telefonhoz (tok és fólia), valamint 10 dollárért vehetünk egy eredetileg 36 dolláros BT headsetet, ha minimum 100 dollár értékben rendelünk Bluboo terméket.

forrás: Bluboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid