Itt a különálló Facebook Messenger weboldal

1

A Facebook a weben is elindította különálló csevegő szolgáltatását. Az egész kicsit olyan, mint az alkalmazás esetében, de jelen esetben mindenképpen pozitív változásról van szó.

Korábban nagy felháborodást váltott ki, hogy a Facebook rákényszerített minket a különálló Messenger alkalmazás használatára, de most már látjuk a dolog lényegét. A közösségi oldalnak komoly tervei voltak a csevegővel, egy egész platformmá alakították azt, rengeteg extra funkcióval.

facebook-messenger-web

Most valami hasonló folyamat indult meg a weben, hiszen a Messenger egy új, különálló weboldalt kapott. Ez egy kifejezetten hasznos újítás, hiszen akit nem érdekel a Facebook többi funkciója, az most már zavartalanul használhatja a csevegőt a böngészőből is, anélkül, hogy állandóan jönnének az értesítések, vagy meg kellene nézni az üzenőfalat. A legjobb az egészben pedig az, hogy ezúttal nem vagyunk rákényszerítve az újdonság használatára, hiszen a Facebook eredeti weboldalán is megmarad a csevegési lehetőség.

Az új szolgáltatás a messenger.com weboldalon érhető el, érdemes kipróbálni. Mondjuk annak örültem volna, ha mobilon is működik a dolog, de nekem csak úgy hozza be az oldalt telefonról, ha asztali módra állítom a böngészőt.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid