Itt a Samsung új, 128 GB-os belső tárhelye, amit középkategóriás mobilokba szánnak

0

A Samsung hivatalosan is bejelentette új, 128 GB-os, 3 bites NAND alapú eMMC 5.0-s háttértárát, amelyet elsősorban okostelefonok belsejébe szánnak a jövőben. Ez nem ugyanaz a 128 GB-os flash modul, amelyet a cég februárban fedett fel, és legújabb zászlóshajóiba be is szerelt, hanem egy kifejezetten középkategóriás készülékekhez készült megoldásról van szó.

Az új flash tárhely 260 MB/s-os olvasási sebességet képes produkálni. A Samsung szerint ez bőségesen elegendő lesz komolyabb többfeladatúsághoz, illetve magas felbontású videók lejátszásához.

128GB tarhely samsung kozepkategorias mobilokba

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor, és milyen készülékekbe kerülhet bele az új flash tárhely, de valószínűleg nem kell már sokat várnunk rájuk. Akárhogy is nézzük, a Samsung okoseszközei lesznek a legelsők, amelyek ebben a kategóriában ilyen hatalmas méretű belső tárhellyel fognak rendelkezni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid