A Samsung még nem dolgozik az Android 5.1-en

0

Több friss hír érkezett a napokban a Samsung mobilok Lollipop frissítéséről, és a legújabb 5.1-es verzió is szóba került. Ezeket foglaljuk most össze.

A Samsung már több mobiljára is kiadta az Android 5.0-s szoftvert. A Galaxy S5, a Galaxy S4, a Note 4 és a Note 3 tulajok egy része már telepíthette is az új rendszert, de sokkal többen vannak, akik még várnak a frissítésre.

A korábbi hírek szerint a Galaxy Alpha, a Galaxy S5 mini és a Galaxy Note 2 sem marad ki az Android 5.0-ból, bár ezekről egyelőre még nem sokat hallani. A SamMobile friss információ szerint viszont az új, fémházas Galaxy A3, A5 és A7 mobilok frissítése már javában készül, de ez mondjuk valószínűleg keveseket érint.

Ami viszont többeket érdekelhet, az a legújabb Android verzió kérdése. A SamMobile forrása szerint a dél-koreai gyártó még egyik mobiljára sem kezdte el az 5.1-re épülő szoftver fejlesztését. Ez persze annyira nem is meglepő, hiszen egy nagyon friss verzióról van szó, amit nemrég mutattak be hivatalosan. A Samsung tehát egyelőre az 5.0-s rendszerek kiadásán, illetve a már kiadott szoftverek javításán ügyködik, de amint lesz valami fontosabb tudnivaló, úgyis beszámolunk róla.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid