Itt az új ThiEYE Dr. X minidrón Full HD kamerával

0

Azért van valami ijesztően megkapó abban, hogy a Terminátor franchise repülő robotjának kicsinyített másai szépen lassan az életünk részeivé válnak. Az aprócska minidrónok közül többek között az elképesztően kedvező árával tűnik ki a ThiEYE masinája, ami a konkurens megoldásoknál jóval többet ígér. Ha szeretnél egy ilyesmi ketyerét, érdemes elolvasni az alábbi pár sort.

A ThiEYE Mini Drone Dr. X néven futó masina egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az apró méret, a szerkezet mérlegre helyezve alig 85 grammot nyom, 11 x 11 x 4.3 cm-es testének hála pedig kényelmesen elpihenhet az ember kezében. A kategóriájában olyan kihívókkal kell szembenéznie, mint a Xiaomi Mitu, vagy a DJI Tello, azonban ezektől a készülékekről egyrészt olcsóbb, másrészt többet is tud a leírások alapján.

A Dr. X egyik legvonzóbb tulajdonsága a beépített Sony kamera, ami képes full HD felbontású videókat készíteni, mégpedig 30 képkockával másodpercenként. A többi hasonló szerkezet esetében kénytelenek vagyunk beérni HD videók rögzítésével. Az aprócska gép belsejében magasságérzékelő és egy spéci stabilizátor is található, ám nem szabad megfeledkezni a hattengelyes giroszkópról sem.

A szerkezet szelfi módjának köszönhetően repülés közben fotózhatjuk magunkat, ha pedig újoncok vagyunk ebben a drón témakörben, jó szolgálatot tehet az automata fel és leszállás funkció. A ThiEYE Dr X mini drón segítségével bármikor lehet 360 fokos felvételeket készíteni, rendelkezésre áll a fölöttébb populáris G-szenzor mód, valamint további érdekes funkciók, amelyek biztosan elnyerik a drónkedvelők tetszését.

A készülék vezérlése okostelefonról történik, a szükséges applikáció elérhető iOS-t, valamint Androidot futtató mobilokra, almás telefonoknál legalább nyolcas, míg zöld robotos eszközöknél minimum ötös rendszerverzióra lesz szükség. A drón akkumulátora cserélhető, kapacitása 650 mAh, ez körülbelül nyolc perces használatra elegendő. Vertikálisan 20 méter magasság az elérhető maximum, míg horizontálisan ez akár 50 méter is lehet.

Cikkünk tárgya jelenleg az előrendelési fázisban van, és mindössze 59.99 dolláros áron csaphatunk le rá, ami magyar valutába átszámítva alig 16 800 forint. Ha nem szeretnétek egyéb költségeket, vagy meglepetéseket, kérjétek a Priority Line szállítási opciót, a megrendeléshez pedig kattintsatok erre a linkre!

Limitált akció: a GB-THTiEYE kuponnal most további kedvezmény jár a drónra, ezt a rendelési oldalon tudod beírni.

Forrás: Techlabor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid