IQI I7 – Vízálló 4G-s okosóra Android 7.0 rendszerrel

0

Megjelent az IQI legújabb okosórája, az I7, ami szinte teljes értékű Android 7.0-s szoftvert futtat, támogatja a 4G hálózatokat, és még vízálló is!

Kapcsolódó cikkek:

 

A fém és karbon házas IQI I7 okosóra egy igen korrekt, 1.39 colos, 400×400 pixeles AMOLED kijelzőt kapott, a belsejében pedig a 4 magos MT6737M chipset dolgozik, ami belépőszintű telefonokban is gyakran előfordul. Az 1 GB RAM több, mint tisztességes, és a 16 GB-os tárhelyre sem lehet panaszunk, hiszen ne felejtsük el, hogy “csak” egy óráról van szó.

Az extrákat naphosszat sorolhatnánk, de a legfontosabb talán a 4G-s SIM foglalat (B20-as sáv is támogatott). A szokásos Wifi és BT kapcsolat természetesen adott, de van GPS-vevőnk is. Nem maradt ki továbbá a pulzusmérő sem, hiszen enélkül nem lenne teljes a fitnesz funkciók sora.

Érdekesség, hogy az órába beépítettek egy 2 MP-es kamerát is, az akkumulátor pedig meglepően méretes a maga 600 mAh kapacitásával (normál használattal 1-2 nap üzemidőt ígér a gyártó). Nem mellesleg az óra IP68-as minősítéssel bír, tehát nem okoz neki gondot egy kis eső vagy zuhany, de úszásra már nem vállal garanciát a gyártó.

Az Android 7.0 Nougat alapokon működő IQI I7 okosóra nemrég jelent meg, és a Tomtop oldalán most le is akciózták, így 115.99 dollárért rendelhető, ami nagyjából 32.500 Ft-ra jön ki “Duty Free Shipping” szállítással. További részletek és rendelés ezen a linken.

Kapcsolódó cikkek:

 

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid