Megújult dizájnnal jön a Samsung Galaxy S10

0

Már korábban is lehetett sejteni, hogy a Galaxy S10 modellek megújulnak külsőleg, most azonban maga a Samsung mobilrészlegének vezetője erősítette ezt meg!

A Samsung magas rangú embere, DJ Koh azt nyilatkozta a kínai médiának, hogy a Galaxy S10 széria dizájnja “szignifikáns változásokat hoz”, tehát a szinte egyforma S8 és S9 után végre nagyobbat újít a Samsung. Mondjuk ez várható is volt, hiszen az utóbbi időben a Samsung is ráállt arra, hogy két évente cserél dizájnt a csúcsmobiljai esetében.

Hogy pontosan mit jelent ez a megújult külső, az sajnos nem derült ki, de annyit még elárult az illető, hogy bámulatos új színeket kapunk. Szinte biztos, hogy lesz néhány színátmenetes változat, és arról is hallhattunk már, hogy visszatér a Galaxy S6 edge-nél igen nagy siker aratott zöld (Emerald Green) opció.

Samsung Galaxy S6 edge zöldben

A friss külső mellett természetesen vadonatúj, 7 nm-es hardvert is kapunk, ám a legnagyobb újítás a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, valamint a vadonatúj kamerarendszer lehet. Összesen három Samsung Galaxy S10 változatra számítunk, és a legfejlettebb verzióban állítólag 5 kamera lesz összesen (3 hátul és 2 elöl). A bemutató szokás szerint valamikor a jövő év elején várható.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid