Itt az utolsó Android Q béta, hamarosan jön a végleges Android 10

0

A nagy Note 10 hajrában kicsit elfelejtődött egy másik fontos hír, mégpedig hogy a Google kiadta az Android Q utolsó béta verzióját, ezután már a végleges Android 10 következik.

Hivatalosan is megérkezett az Android Q Beta 6, amely már tölthető a Google Pixel mobilokra. Akik részt vesznek az Android Beta programban, azok megkapják OTA-n keresztül a frissítést, a többiek pedig manuálisan tudják telepíteni. Az alábbi ütemterven jól látszik, hogy a Beta 6 az utolsó előzetes verzió, ezután már a végleges kiadás jön, ami valószínűleg 1 hónapon belül érkezik!

Az új Béta verzió nem sokban változott az előzőhöz képest, ilyenkor már csak az utolsó simításokat hajtják végre a rendszeren. A Google egyetlen dolgot emelt ki, ami a gesztusvezérléssel kapcsolatos. A visszalépést módosították egy kicsit, hogy megbízhatóbban működjön, és bevezettek egy “érzékenység” beállítást, amely segítségével a felhasználók testre tudják szabni, hogy mikortól érzékeljen a rendszer egy ujjmozdulatot visszalépésnek.

A végleges rendszer a 10-es verziószámot kapja, ezt már biztosra tudjuk, az viszont csak az utolsó pillanatban fog kiderülni, hogy milyen Q betűs édességet választ a Google hozzá.

Kapcsolódó cikk:

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid