Itt a Galaxy Z Fold 4 első valódi kihívója Európában, a Honor Magic Vs

0

A Honor végre bemutatta Európában a Magic 5 széria tagjait, de mellettük egy másik készülék is bejelentésre került a nemzetközi vásárlóközönség számára. A hajlítható képernyős Magic Vs-ről van szó, amely három hónappal az eredeti debütálása után végre elhagyhatja a kínai piacot.

Érdekes verseny veheti kezdetét a hajlítható képernyős okostelefonok között, hiszen a Honor újdonsága jelenleg az egyetlen méltó kihívója a nemzetközi piacot egyedül uraló Samsung Galaxy Z Fold 4-nek. A készülék megjelenése persze egyáltalán nem mondható meglepetésnek, hiszen a gyártó már korábban megígérte, hogy hamarosan elhozza a Magic Vs-t az európai vásárlóknak.

Aki a kínaiak mobilja mellett dönt, élvezheti az elődjénél 10 százalékkal könnyebb kivitelt, a fényes képernyőt, a négy elemből álló zsanér kialakítást, valamint azt a hardveres teljesítményt, amit a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet biztosít. Ugyanez a chipset van a Galaxy Z Fold 4-ben is.

A nemzetközi piacra szánt változat Android 13 operációs rendszert futtat Magic UI 7.1 felhasználói felülettel kiegészítve, ami előrelépés a kínai változathoz képest, ami Android 12-vel van felvértezve. Az újdonság fejlettebb elsődleges és telefotó kamerákkal bír, és az üzemidőre sem lehet majd panasz, köszönhetően az 5000 mAh kapacitású akkumulátornak, ami támogatja a 66 wattos gyorstöltést.

A Honor Magic Vs ciánkék és fekete árnyalatokban lesz kapható, mégpedig 1599 eurós áron (~604 ezer Ft). Ezért az összegért cserébe egy 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral szerelt konfiguráció jár. Ha szeretnéd részletesebben megismerni az okostelefon jellemzőit, ajánljuk korábbi cikkünket!

A mobil várhatóan Magyarországon is kapható lesz, de pontos hazai árat és megjelenési dátumot egyelőre nem árult el a gyártó hazai képviselete.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid