Itt a Huawei első bőr hátlapos telefonja

0

A berlini IFA kiállításon a Huawei négy új változatot mutatott be a P20 modellekből, amelyek között találunk különleges, bőr hátlapos megoldásokat is!

A P20 és a P20 Pro is megkapta a Morpho Aurora és a Pearl White színeket, ezeket a nagy sikert aratott színjátszós Twilight modell inspirálta. Az előbbi türkizes hatású, az utóbbi pedig fehér, de bizonyos szögekből nézve sárga és rózsaszín árnyalat is felfedezhető rajta.

Ezeken kívül a Huawei P20 Pro megjelenik még kétféle bőr hátlapos verzióban is, lesz természetesen barna, illetve fekete. És akárcsak anno az LG G4 esetében, itt is valódi bőrt használnak.

Az alábbi fotókat az AndroidAuthority készítette:

A P20 két új változata 649 euróba fog kerülni, a P20 Pro pedig 899 eurót kóstál majd Pearl White és Morpho Aurora színekben. A bőr hátlapos P20 Pro modellek drágábbak lesznek, ezekért 999 eurót kell majd kipengetni, cserébe viszont 6 helyett 8 GB RAM-ot és 128 helyett 256 GB tárhelyet kapunk. Sajnos úgy néz ki, hogy Magyarországon egyelőre nem kerülnek piacra az új változatok, de később nem kizárt.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid