Izmos táblagéppel készül a Huawei

0

Egy vadonatúj, egyelőre még készülőfélben lévő Huawei tablet tűnt fel a színen, egészen pontosan Bluetooth tanúsítványi dokumentumok hasábjain. A MediaPad M5 névre hallató szerkezet az SHT-W09, valamint SHT-AL09 modellszámokon fut, és ami azt illeti, igencsak bitang hardveres összetevőkből építkezik majd a kínaiak táblagépe. 

A fránya babona lehet az egyik legfontosabb oka, amiért a korábbi MediaPad M3 készüléket egy M5 követi, a négyes ugyanis balszerencsésnek minősül az ázsiai kultúrában, mi több az elmúlást, a halált és az enyészetet jelképezi náluk, ami nem lenne épp jó ómen egy ilyen – legalábbis papíron mindenképpen – ütősnek tűnő és sikerre predesztinált táblagépnek. Ha emlékeztek, hasonló okokból kifolyólag nem volt OnePlus 4 sem.

Szóval a specifikációkra visszatérve, itt bizony akad minden ami elismerő biccentésre késztethet minket: Kirin 960 lapkakészlet nyolcmagos processzorral, 8.4 colos 2560×1600 felbontású megjelenítő, Bluetooth 4.2 és Android 8.0 Oreo operációs rendszer. Egyelőre azt még nem tudni, hogy milyen piacokon és mennyiért lesz kapható a tablet, de ha nem fog vastagon a kínaiak ceruzája, akkor hatalmas siker lehet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid