Jack csatlakozóval, és a Galaxy Note 10+-nál is nagyobb aksival jöhet az olcsóbb Lite verzió

0

Újabb infók derültek ki a Samsung Galaxy Note 10 Lite-ról, és ezek alapján egy igen korrekt mobilnak tűnik, ami bizonyos szempontból még a drágább eredeti modelleket is felülmúlja.

Először is érkezett pár megbízható renderkép a készülékről, ezek alapján változik a hátlapi kamerák elrendezése, olyasmi lesz a dizájn, mint a Pixel 4 vagy az iPhone 11 mobilok esetében. A szelfikamera elhelyezése viszont marad, az előlap olyan lesz, mint a normál Note 10 és a Note 10+ esetében. Ami pedig még kifejezetten érdekes, hogy a nagyobb testvéreivel ellentétben a Note 10 Lite-on lesz jack csatlakozó. Hurrá!

Természetesen az S Pen sem marad el, és ami még örömteli, hogy nemrég kiderült a készülék aksijának kapacitása, ami nem kevesebb, mint 4500 mAh. Összehasonlításképpen a normál Galaxy Note 10-ben 3500 mAh-s, a Note 10+-ban pedig 4300 mAh-s telep van.

Galaxy Note 10 Lite és Galaxy S10 Lite

Hardveres téren egyébként a tavalyi Samsung csúcslapkára, vagyis az Exynos 9810-re számítunk, ami az S9 és a Note 9 modellekből lehet ismerős. A kijelző pedig olyan 6,5 és 6,7 col között lesz a hírek szerint.

Via 91Mobiles, AndroidHeadlines

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid