Januárban jön a Samsung Z1!

0

A Samsungnak már régóta eltökélt szándéka függetlenedni az Android rendszertől, ennek okán lehelt életet a dél-koreai vállalat a Tizen nevú operációs rendszerbe, és most végre bejelentésre került az első mobil is, amelyen ez az OS fut. A Z1 nem lesz egy csúcstelefon, de nagy tömegekhez eljuthat az alig 90 dolláros ára miatt.

Tizen-Logo

A készülék 2015 január 18-tól lesz kapható, egyelőre csak Indiában, ám az értékesítési területet februárban Kínával is kibővítik. És mégis mit kapunk 90 dollárért? Egy belépő szintű mobilt, amin elvileg ez a rendszer kényelmesen el fog futni. 4 hüvelykes, 800×480-as felbontású kijelző, kétmagos Spreadtrum processzor 1.2 GHz-es órajellel, 512 RAM, 3.2 megapixeles hátlapi kamera, duál SIM kezelés, 3G – lényegében ezek a legfontosabb tudnivalók a Z1-ről.

A korábbi tervek szerint egyébként a csúcskategóriás Samsung Z-n debütált volna a Tizen OS, de többszöri halasztás után végül törölték a projektet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid