Samsung Galaxy J1 – új belépőszintű versenyző a láthatáron!

0

Azt már tudjuk, hogy az üzletpolitikát váltott dél-koreai gyártónak van egy Galaxy A és E szériája, ám úgy fest, hogy létrehoznak egy újabbat, ami J néven fut majd. Az első telefon, ami ehhez a sorozathoz tartozhat az SM-J100, vagy másképpen a Galaxy J1 lesz. Korábban már lehetett sejteni ezt-azt a készülékről, de most kiszivárgott az összes fontosabb specifikáció.

Nem egy csúcsmodellről van szó, az biztos: 4.3 colos 480×800-as kijelző, Marvell PXA1908 chipset négy darab 1.2 GHz-es maggal, 1 GB RAM, 4 GB bővíthető belső tárhely, 1850 mAh-s telep.  Némileg vigasztaló az LTE modem megléte és a relatíve friss operációs rendszer a 4.4-es Android KitKat formájában.

Sajnos az előre borítékolható, hogy a Touchwiz ezen a hardveren finoman szólva sem lesz akadásmentesnek nevezhető. A készülék kényelmes egykezes használatot ígér a 129 x 68 x 8.9 mm-es dimenzióival, és valószínűleg a zsebünket sem fogja nagyon lehúzni a 123 grammos súlyával. Nem tudni mikor jelenik meg hivatalosan a készülék, de 2015-nél hamarabb semmiképpen sem. Reméljük, hogy ha már nem lesz egy sztármobil a Galaxy J1, legalább az árral nem lőnek mellé (fölé) a dél-koreaiak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid