Játékokra kiélezett Android emulátor érkezett Windowsra

2

Néhány lehetőség már most is rendelkezésre áll, ha PC-s környezetben szeretnénk Android alkalmazásokat futtatni. Némelyik a fejlesztőknek készült, de akadnak emulátorok is szép számmal. A nemrég megjelent Koplayer az utóbbi kategóriába tartozik, és kifejezetten a játékosokat célozza meg. 

A Koplayer programot Windows operációs rendszerre alkották meg, és több érdekes, hasznos opcióval kedveskedik a felhasználók számára. Lehetőségünk van több applikáció párhuzamos futtatására, ez lehet akár több játék is. Míg a stratégiai építős játékban a katonák kiképzésére várunk, addig semmi nem gátol meg minket, hogy néhány katakombát kitakarítsunk, mondjuk valamelyik Dungeon Hunter epizódban.

Koplayer-Android-Emulator-2

Az alkalmazás teljesen plug-n-play, használata különösebb számítástechnikai ismereteket nem igényel, az átlag júzer tudásán kívül. Azon túlmenően, hogy teljes Google Play támogatást kapunk, lehetőség van az applikációkat 1280×720, illetve 1024×600 felbontás mellett emulálni, mindkettőt támogatja a Koplayer. A felhasználók maguk szabhatják testre a programnak szánt videomemória mennyiségét. Nem titkoltan a játékosok kedvéért olyan funkciók is kerültek az alkalmazásba, mint gyorsbillentyű a képernyőkép készítéséhez, de a mozgókép rögzítésnek sincs semmilyen akadálya. Külön “Főnök” is gomb van, amivel azonnal elrejthetővé válik az alkalmazás, tehát a munkahelyi lógósok külön jól járnak a Koplayerrel. :)

Az érintőképernyős vezérlést klaviatúrásra cserélhetjük, minden vezérlési manőverhez külön billentyűt rendelhetünk, teljesen szabadon. Ha netán felkeltettem az érdeklődésed a program iránt, akkor a hivatalos weboldalról lehetőséged van ingyenesen letölteni azt.

Lehetőségeimhez mérten igyekszem majd egy komolyabb tesztnek alávetni a Koplayert, és tapasztalataimról természetesen beszámolok majd a Napidroid hasábjain. Addig is várjuk az észrevételeket, véleményeket Tőletek, hozzászólás formájában!

DroidGamers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid