Jó áron nyit az Alcatel OneTouch Idol 3

1

Az Alcatel OneTouch Idol 3 hamarosan előrendelhető lesz a gyártó amerikai webáruházán keresztül, az ár pedig kifejezetten kedvezőnek tűnik a készülék tudásához képest.

A mobilnak abszolút egyedi a dizájnja, mivel annak alsó és felső része teljesen szimmetrikus, ráadásul a felhasználói interfész is lehetőséget biztosít majd az akár fejjel-lefele való használatra is. Szót érdemel még a telefonba szerelt JBL márkájú sztereó hangszórópáros, amelyek teljesítménye 1.2 watt, és ellátták őket Harman Clari-Fi technológiával is, ami a tömörítési eljárásokból fakadó hangzásromlás ellen igyekszik felvenni a harcot.

alcatel onetouch idol 3

A motorháztető alatt egy 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 615 duruzsol, amelynek órajele 1.7 GHz-es, a grafikai számításokat pedig egy Adreno 405-ös GPU végzi. A készülékbe szerelt rendszermemória 2 GB-os, a belső tárhely mérete 16 GB, és szerencsére utóbbi bármikor tovább bővíthető egy akár 128 GB-os memóriakártya segítségével.

A megjelenítő képátlója 5.5 inch, a felbontása pedig 1920×1080 pixel. Természetesen egy IPS LCD képernyőről van szó, amelyet a Technicolor Color Enhance technológiájával is elláttak, ez gyönyörű színekkel és széles látószögekkel teszi még kívánatosabbá az Idol 3 kijelzőjét.

Nem érdemes megfeledkezni a hátlapon található 13 megapixeles kameráról sem, aminek egy Sony IMX214-es szenzor található a belsejében, de az előlapi, széles látószögű 8 megapixeles egység sem okozhat csalódást a szelfik kedvelőinek.

Az előrendelés április 21-én indul, és az első szállítmányok májusban érkezhetnek meg. Az előrendelési ár 249.99 dollár lesz, a várható végfelhasználói ár pedig 280 dollár körül alakul majd, ami elég kellemesnek mondható, tekintve a készülék hardveres és egyéb jellemzőit. Az Idol 3 valószínűleg hazánkban is megjelenik majd, de az itteni ára még nem ismert.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid