Jöhetne hozzánk is: ilyen lesz a Motorola 120 Hz-es kijelzővel és 108 MP-es kamerával szerelt 5G mobilja

0

A Motorola egy nagyon korrekt középkategóriás okostelefonnal készül a színfalak mögött. A mobil a Motorola Edge 20 nevet kaphatja, és többek között Qualcomm Snapdragon 778G chipsettel, 120 Hz-es képernyővel, valamint egy 108 megapixeles kamerával érkezik a most kiszivárgott jellemzők szerint. 

Korábban már lehetett hallani a Motorola Edge 20 és Edge 20 Plus telefonokról, amikor a készülékeket valaki kiszúrta a TENAA adatbázisában. Most OnLeaks és barátai, vagyis néhány hírhedt szivárogtató közzétette nem csupán a Motorola Edge 20 formatervét, de a fontosabb specifikációit is.

Igaz, nem lesz egy valódi zászlóshajó a készülék, de azért így is eléggé ütősnek tűnik a Qualcomm Snapdragon 778G hajtotta okostelefon. A lapkakészlet a középkategóriás ajánlatok felsőbb szegmensében foglal helyet, rengeteg erővel, és 5G modemmel is bír, szóval egyáltalán nem nevezhető rossz választásnak.

A lapkakészlet mellett számítani lehet egy 6,7 inches képernyőre, ami 120 Hz-es képfrissítési rátát, valamint 2400 x 1080 pixeles felbontást kínál. A Motorola Edge 20 várhatóan 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral rendelkezik majd, de ha minden igaz, lesz olyan kiszerelés is, amelyben 8 GB RAM és 256 GB-os belső tárhely teljesít szolgálatot.

Az okostelefon hátoldalán összesen három modullal találkozunk, az elsődleges képrögzítő egység 108 megapixeles lesz, munkáját egy 16 és egy 8 megapixeles társérzékelő segíti. Az okostelefon energiaellátását és mobilitását pedig egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd.

A Motorola Edge 20 dizájnja kapcsán annyit lehet elmondani, hogy a most közzétett renderek alapján a teljesen sík kialakítású képernyő felső kerete alatt, középre igazítva, egy kivágásban találjuk majd a szelfikamerát. A bekapcsoló gomb egyben ujjlenyomat-olvasó gyanánt is szolgál, és a készülék 169,1 x 75,5 x 8,9 mm-es méretekkel rendelkezik.

A Motorola Edge 20 és Edge 20 Plus bemutatója augusztus 5-én várható. Az ár és a forgalmazásban résztvevő régiók kapcsán nincs információnk, de egy jó vételár mellett a készülék nyugodtan jöhetne hozzánk is, vélhetően lenne rá kereslet. Szerintetek?

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid