Nemsokára jön az Oppo Watch 2

0

Tavaly jelent meg az Oppo első okosórája, amely az Oppo Watch névre hallgatott, és összességében véve egyike volt a valóban jobban sikerült Apple Watch hasonmásoknak. Egy évvel a korábbi modell érkezése után megjelenik a második generáció, amely Oppo Watch 2-ként kerülhet be a köztudatba, a készülék július 27-én debütál.

A gyártó egyelőre még nem árult el túl sokat az okosóra kapcsán, de már megtalálható a JD.com nevű helyi kereskedő online felületén, így a formaterve és a színválaszték már nem okozhat meglepetést számunkra. Az internetes kereskedőnek köszönhetően azt is tudjuk, hogy a készüléket Apollo 4s chippel, kamera vezérléssel, illetve egy játékra kiélezett üzemmóddal is el fogják látni. Hogy aztán utóbbi egészen pontosan mit fog jelenteni, egyelőre kérdéses, a gaming lehetőségei eléggé behatároltak egy okosóra apró kijelzőjén.

Korábbi szóbeszédek alapján az Oppo Watch burkolata alatt Snapdragon Wear 4100 processzor végezheti majd a számításokat, a már említett Apollo 4s kiegészítő szereppel bír majd. Ami a szoftveres környezetet illeti, az okosóra ColorOS-t futtathat, de az üzemidő kímélése érdekében lesz egy másodlagos operációs rendszer is, nyilván csökkentett funkcionalitással.

A többi eddig napvilágra került információ alapján az Oppo Watch 2 eSIM és LTE támogatással egyaránt rendelkezni fog, a háttértár kapacitása 16 GB lesz, kapunk egy új Oppo Relax applikációt, új számlapokat és stresszérzékelést. Az okosóra kétféle méretben is kapható lesz, választhatunk majd a 42 és a 46 mm-es változatok közül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid