Így néz ki kézben fogva a Huawei P50 Pro

0

Nemrégiben érkezett egy friss videó egyenesen Kínából, amelyen a Huawei P50 Pro látható, vagyis jobban mondva annak makettje. A rövidke felvétel így is nagy fontossággal bír, hiszen általa közelebbről is szemügyre vehetjük az okostelefon formatervét, dizájnját.

Az első, ami azonnal észrevehető, az a készülék ívelt megjelenítője, amelynek felső részén a hangszórórácsok alatt egy kivágás látható, ide kerül az előlapi kamera. És ha már kamera, egy rövid pillanatra a hátoldali képrögzítő rendszert is megcsodálhatjuk, az érzékelők egy nagy, dupla gyűrűs kiépítésben foglalnak helyet, és összesen öten vannak.

A hátlapi kamerák valószínűleg a P40 Pro és Mate 40 Pro mobilokhoz hasonló fókusztávolságokat biztosítanak, lesz például egy 125 mm-es, 5x zoomra képes telefotó modul, amelyhez egy 18 mm-es ultraszéles látószögű érzékelő csatlakozik. A többi szenzorról csak keveset tudunk, bár bizonyos szóbeszédek szerint az elsődleges egység egy nagyméretű Sony IMX800 lesz.

Ha minden jól megy, akkor a Huawei július 29-én fogja bemutatni a P50 modelleket, vagyis már csak pár nap, és mindent megtudunk a kínai gyártó legújabb zászlóshajóiról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid