Megjelent a Xiaomi új WiFi jelerősítője, a Mi WiFi Range Extender AC1200

0

A Xiaomi legutóbbi jelerősítője már sokéves modell, és ennek megfelelően eléggé elavult. Szerencsére most megérkezett az új, 2021-es kiadás, ami sok extra funkcióval és többszörös sebességgel kecsegtet, így könnyedén erős WiFi jelet varázsolhatsz a lakásod legtávolabbi pontjain, vagy akár az udvarodon is. A legjobb pedig az egészben az, hogy már rendelhető az EU-s (Global) verzió, és nem is annyira vészes az ára!

A Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 most mindössze 19,95 dollárba kerül az Aliexpress oldalán, ami az áfával együtt olyan 7800 Ft-ra jön ki. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 bemutató

Az új modell méretre egy kicsit nagyobb, mint az előd, de ennek megfelelően sokkal többet is tud. Az alap kialakítás egyébként nem változott, a konnektorba kell dugni a masinát, és van rajta két antenna. Újdonság viszont a két LED visszajelző és a WPS funkció gombja.

A kütyü kétsávos, vagyis a 2,4 és az 5 GHz-es WiFi-t is támogatja, méghozzá a 802.11ac (WiFi 5) szabvány szerint. A maximális sebesség négyszeresére (!) nőtt, így már akár 1200 Mbps-mal is száguldozhatunk a világhálón. Egyébként nem csak vezeték nélkül lehet csatlakozni a készülékre, ugyanis van rajta egy Ethernet port, így akár hagyományos számítógépeket is rá lehet kötni, és nem kell egészen a routertől elhúzni a kábelt.

Sőt, azt is megcsinálhatod a Xiaomi eszközével, hogy a mobilod által megosztott mobilnetet erősíted fel, vagy kötöd rá Ethernet kábellel számítógépre.

Mint már említettük, a Mi WiFi Range Extender AC1200 már egy európai piacra szánt kütyü, így nem lesznek gondok a csatlakozással és beállítással. Csak le kel tölteni a Mi Home appot, ami elérhető Androidra és iOS-re is, és pillanatok alatt be lehet üzemelni.

A Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 most mindössze 19,95 dollárba kerül az Aliexpress oldalán, ami az áfával együtt olyan 7800 Ft-ra jön ki. Ez nem egy vészes összeg, főleg mivel vadonatúj modellről van szó. További részletek és rendelés ezen a linken.

Ez is érdekelhet:

Forrás: Aliexpress

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid