Ilyen lehet a Sony következő csúcsmobilja, az Xperia 5 Plus

0

Ha netán tetszett a tavaly szeptemberben bemutatott Sony Xperia 5, akkor van egy remek hírünk a számodra! Nagyon úgy néz ki, hogy a japán gyártó dolgozik egy Plus variánson, amelyről már azt is sejteni lehet, hogy miként fog festeni, mivel feltűnt az interneten néhány CAD render a telefonnal a főszerepben. Lássuk, mire is lehet számítani!

A Sony Xperia 5 Plus-nak szögletes, tehát az eredeti modellt idéző formaterve van, viszont sokkal nagyobb a megjelenítője, ami természetesen OLED panelre épül. A 6,6 colos képernyőt vékonyabb kávák veszik körül alul és felül egyaránt. A mobil duál előlapi hangszóróval bír, és maga a készülék háza 8,1 mm vastag, kivéve a kamerakészletnél, ott 9,3 mm-es a konstrukció.

A bekapcsológombot szintén a jobb oldalon találni, akárcsak a nem Plus változat esetében, ez a billentyű egyben ujjlenyomat-olvasó gyanánt is szolgál. Ezen kívül a kameragombra, valamint a hangerőszabályzókra lehetünk még figyelmesek itt.

A bal oldalon virít a SIM tálca, alul pedig az USB-C csatlakozó, és most jön csak az igazán varázslatos hír! Bár az Xperia 5 nem rendelkezett hagyományos fülhallgató kimenettel, a Plus változatról úgy látszik, nem fogják lespórolni azt, ami ezúttal a készülék felső részén lesz megtalálható.

Az előlapra 8 megapixeles kamera kerülhet, míg a hátoldalon összesen négy érzékelőt vehetünk igénybe, ezek között lesz egy ToF modul is. A telefon további jellemzői egyelőre nem ismertek, de mivel a Sony Xperia 5 Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel debütált, a Plus változat jó eséllyel Snapdragon 865 chipsettel indulhat majd hódító útjára. Nektek mennyire jön be a Sony Xperia 5 Plus lehetséges dizájnja?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid