Kiderült, mennyi Samsung Galaxy Fold fogyott eddig

0

Eddig csak annyit lehetett tudni a Galaxy Fold sikeréről, hogy ahol megjelent a készülék, ott pillanatok alatt el is fogyott, de ez nem feltétlenül a nagy keresletnek köszönhető, a kis készlet miatt is előfordulhat ilyen. Éppen ezért vártunk már egy ideje a hivatalos eladási számokra.

DJ Koh, a mobilos részleg vezetője a CES 2020 kiállításon elárulta, hogy 2019-ben 400 és 500 ezer közötti Samsung Galaxy Fold talált gazdára, ami egy elég tisztességes szám, tekintve, hogy még mindig inkább csak egy koncepciómobilról van szó, ami rettentően drága, és egyébként nem is mindenhol kapható. Magyarországon például csak az év vége felé, december 15-én jelent meg a készülék, 695.990 Ft-os áron.

Korábban egyébként szárnyra kaptak olyan hírek, hogy már 1 millió fölött jár a Fold eladása, de később kiderült, hogy ez csak egy félreértésből adódott. A valós mennyiség most derült ki, és bár jóval kevesebb, de mint ahogy írtuk, ez is elég jó eredmény egy első (vagy ha a visszahívást is figyelembe vesszük, akkor második) generációs készüléktől.

Persze az igazán nagy robbanás idén várható a hajlítható kijelzős mobilok forgalmazásában, hamarosan érkezik például a Samsung futurisztikus kagylótelefonja, ami a Foldhoz képest meglepően olcsó lesz, a gyártó hazájában átszámolva nagyjából 250 ezer Ft-os áron lehet majd hozzájutni. Emellett pedig jöhet a Galaxy Fold valódi utódja, a Fold 2 is, ez augusztus környékén várható. Mindeközben persze a többi gyártó sem alszik, idén több érdekes alternatívára számítunk.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid