Jövő év elején érkezhet a OnePlus 6

0

Mindazok, akik vártak egy esetleges OnePlus 5T modellre, valószínűleg csalódni fognak, ha hihetünk a legújabb pletykáknak. A friss fáma szerint nem lesz semmilyen OnePlus 5T, helyette a OnePlus 6 startja előrébb lett hozva, és valamikor 2018 elején debütálhat a kínaiak zászlóshajó-gyilkos telefonjának következő generációja. 

Tavaly a cég igazodva a ráncfelvarrt Snapdragon 821 piacra dobásához útjára indította a 3T készüléket, amiben Snapdragon 820 helyett már az előbb említett lapkakészlet dolgozott, illetve kaptunk egy fejlesztett előlapi kamerát is. Idén viszont nem lesz frissített Qualcomm Snapdragon 835 modell, és a duál kamera kártyát is eljátszotta a OnePlus. Ráadásul a tárhely kapacitása és az operatív memória mennyisége is bőségesnek mondható, így aztán nincs túl sok minden, amit fokozni lehetne a OnePlus 5-ön.

Arról nem sokat tudni még, hogy a OnePlus 6 milyen lesz, de néhány igen valószínű változást már most is sejteni lehet. Az egyik az, hogy egy akár 6 colos képernyőt kaphatunk, ami az első méretnövekedés lenne a széria történetében. Ez nem lenne teljesen hihetetlen mozdulat a OnePlus részéről, főleg ha ők is elkezdenek 18:9 képarányú, kávák által alig körülvett megjelenítőkben gondolkozni, akárcsak a konkurens cégek nagy része.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid