Jövő héten érkeznek az első 5G-s Redmi Note telefonok

0

A Xiaomi hamarosan bemutathatja a Redmi Note széria első 5G modemmel felszerelt okostelefonjait, a Redmi Note 9 5G és Redmi Note 9 Pro 5G készülékeket, bár a nevek még messze nem biztosak, az is lehet, hogy Redmi Note 9T vagy Redmi Note 10 jelölést kapnak.

A végleges neveket tehát egyelőre nem tudjuk, de mindenre fény derül majd november 24-én, amikor a mobilokat a nagyérdemű elé tárja a Xiaomi. A hírek forrása amúgy egy Weibo szivárogtató, akinek már többször bizonyultak pontosnak a jóslatai tech témákkal kapcsolatban.

A Redmi Note 9 5G belsejében, ha minden igaz, egy Dimensity 800U lapkakészlet teljesít szolgálatot, az energiaellátást pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor fogja felügyelni. A készülék hátoldalán összesen három képrögzítő egység foglal majd helyet, melyek közül az elsődleges modul egy 48 MP-es konstrukció lesz állítólag. A Pro modell lelke egy Qualcomm Snapdragon 750G chipset lehet, több RAM-mal kiegészítve, míg a telefon hátoldalát egy 108 MP-es kamera ékesítheti. A készülék állítólag hétféle színben is kapható lesz, tehát egyértelműen a fiatalok az elsődleges célközönség most is.

A szivárogtató még az árakat is tudni véli, szerinte a Redmi Note 9 5G nagyjából 150 dolláros kezdőárral kerülhet forgalomba, ehhez képest a Pro változat 230 dollárért lesz beszerezhető, ha a legolcsóbb változattal is beérjük. Ezek persze a kínai összegek, a nemzetközi piacon drágábban jelenhetnek meg az újdonságok.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid