Jövő héten érkezik a Redmi Note 12 Turbo

0

A Xiaomi korábban már megerősítette, hogy készülnek egy Snapdragon 7+ Gen 2 lapkakészlettel szerelt okostelefonnal, ami a Redmi Note 12 Turbo nevet kapja. A kínai gyártó most tudatta a debütálás pontos dátumát is: a középkategóriás mobil március 28-án mutatkozik be a nagyérdemű előtt.

A bejelentés mellé érkezett egy kedvcsináló plakát is, hogy minél lelkesebben várjuk a jövő heti leleplezést. A teasernek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy fehér és ezüst árnyalatban is megjelenik a készülék. A Redmi Note 12 Turbo hátoldalán három képrögzítő egységre lehetünk figyelmesek, a plakáton jól látni, hogy az elsődleges modul 64 megapixeles lesz.

A mobil érkezését beharangozó plakát

A képanyag alapján az okostelefon kettős hangszóróval, USB-C csatlakozóval és infravörös porttal érklezik, de kapni fog fülhallgató kimenetet is. Ennél többet ez a kedvcsináló nem árul el, de szerencsére korábban már suttogtak ezt-azt a mobil kapcsán. A telefont hajtó processzor típusa tehát nem kérdéses, az a vadonatúj Snapdragon 7+ Gen 2 lesz.

A szivárogtatók szerint a Redmi Note 12 Turbo 6,67 hüvelykes AMOLED megjelenítővel debütál, amelyen Full HD+ felbontásban pompáznak a tartalmak. A panel támogatni fogja a 120 Hz-es frissítési frekvenciát.

Az előzetes értesülésekben 50 megapixeles fő kameráról beszéltek, ez most a kép alapján megdőlni látszik, de talán az akkumulátor 5500 mAh-s kapacitását jól tippelték meg a bennfentesek. A telep állítólag támogatni fogja a 67 wattos gyorstöltést. Az okostelefonról azt beszélik, hogy az európai piacon is megjelenhet a kínai startot követően, de hogy erre mikor kerül sor, és mennyiért fogják árulni a készüléket, azt egyelőre nem tudni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid