Jövő héttől kapható lesz a Bluboo X550

0

Ha egy méretes teleppel ellátott, és szoftveresen naprakész okostelefont szeretnél beszerezni, akkor a Bluboo X550 egy ideális választás lehet számodra. A korábban általunk is méltatott készülék értékesítése május 19-én indul. 

A Bluboo egy kevésbé ismert kínai vállalat, de ez hamarosan könnyedén megváltozhat, pláne, ha olyan ígéretes telefonokkal rukkolnak elő, mint az X550. A készüléken már gyárilag Android 5.1 Lollipop fut, amelynek működését egy 5.5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőn csodálhatjuk meg. A mobil lelke egy 64 bites architektúrájú, LTE-képes, négymagos MediaTek MTK6735 processzor, amelyhez betársul még 2 GB RAM és 16 GB bővíthető belső tárhely is.

Bluboo-X550-1

Az akkumulátor az egyik legcsábítóbb része a felhozatalnak, ugyanis a burkolat alá egy 5300 mAh-s telep került. A termetes battéria előállításáért egy kaliforniai cég, az Amprius felel, akiknek arra is volt gondjuk, hogy az akku támogassa a MediaTek-féle gyors töltési funkciót, a PumpExpress Plust.

Bluboo-X550-4

Ha fotókat szeretnénk készíteni a készülékkel akkor egy 13 megapixeles kamera áll rendelkezésre a hátlapon, amihez LED villanó tartozik, és az előlapra is jutott egy 8 megapixeles szenzor.

Bluboo-X550-ar

A Bluboo X550 május 19. és június 4. között mindössze 150 dollárba fog kerülni, majd július 4-ig 160 dolláros áron lesz kapható. A kedvezményes időszakok leteltével 170 dollár marad a telefon végleges ára, ami még mindig egy csábító ajánlatnak mondható.

Bluboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid