Hasznos újításokkal bővült a Gmail alkalmazás

0

Egy nem túl nagy, de annál hasznosabb ráncfelvarrás érkezett az Androidos Gmail alkalmazáshoz, ami bizonyos dolgokat egy kicsit egyszerűbbé, gördülékenyebbé tesz. Nézzük a részleteket! 

A feledékeny, vagy sok párhuzamos levelezést egyszerre fenntartó felhasználók számára remek újítás az, hogy az üzenetet küldő fél képét megérintve előjönnek a vele kapcsolatos előzményeink. Így sokkal egyszerűbb betájolni, hogy pontosan miről is szólhat az adott email, de ezen túl a másik fél fontosabb adatai is azonnal láthatóvá válnak. Eddig több különböző helyen lehetett csak elérni az említett információkat, de az új frissítésnek hála ez mindössze egyetlen érintésbe kerül.

Továbbá a frissítésnek hála könnyebben lehet egyszerre több email fiókot menedzselni, illetve a Gmailtől eltérő levelezési protokollok használata is sokat javult. Az update-nek a napokban meg kell érkeznie, szóval javaslom mindenkinek, hogy menjen fel a Google Play Áruházba, bökjön a Saját Alkalmazások rubrikára, és nézze meg, hátha frissíthető már a Gmail.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid