Újabb szelfimobillal készül a Sony

0

Alig két hete érkezett meg a Sony Xperia C4, de a fáma szerint a japán óriásvállalat máris egy újabb szelfimobil készítésén dolgozik. Az egyelőre Lavender névre hallgató készülék méretesebb kijelzőt és jobb előlapi kamerát kaphat.

A népszerű szivárogtató, Upleaks jóvoltából egy kép is napvilágra került, ami már önmagában rengeteg mindent elárul a titokzatos mobilról. A Lavender kijelzőjének szinte nincs is kávája két oldalt, és az előlapi kamera mellett egy flash villanó is látható. Az előbbi jelzi, hogy a Sony is szeretne felszállni a keret nélküli okostelefonok vonatára, a másik pedig arra utal, hogy egyértelműen az önfotózók igényeinek megfelelő szerkezetet szándékoznak letenni az asztalra, akárcsak az Xperia C3 és C4 esetében.

Sony Lavender

Ezúttal viszont nem egy 5 megapixeles szenzor kerül az előlapra, hanem egy 13 megapixeles IMX214, és ugyanezt az apparátust szerelik majd a hátoldalra is. A kijelző nagyobb lesz, mint 5.5 hüvelyk, lehetséges, hogy egy 6 colos megjelenítőt kap a készülék, a felbontás pedig Full HD lesz. Ami a nyers erőt illeti, arról a 64 bites MediaTek MT6752 lapka igyekszik gondoskodni. A szóban forgó processzornak nyolc magja van, amelyek 1.7 GHz-en duruzsolnak. A grafikus vezérlő szerepét egy kétmagos Mali-T760MP2 tölti be, míg RAM-ból 2 GB kerül a mobil burkolata alá. Az előbb felsoroltak egyébként teljesen megegyeznek az Xperia C4-ben található hardveres összetevőkkel.

A készüléknek lesz egy dual SIM-es változata is, és már gyárilag Android Lollipopot fog futtatni. Nyilvánvaló okokból sem árazásról, sem az értékesítésben résztvevő piacokról nem tudunk még beszámolni, de mihelyt többet megtudunk, közzé fogjuk tenni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid